Detta händer just nu

Sen sist jag skrev har jag varit till trollsjön där det som väntat var väldigt vackert, vädret var med oss hela dagen och solen gick i moln ungefär när vi hoppade in i bilarna och åkte hemåt. Jag har slutat jobbat men ska jobba nu på tisdag i p-vaara. Jag var till tjotti på flottkalaset och jag ångrar inte en sekund att jag for dit, hann även med ett besök på nex och pizza på manuella.

Har varit i byn och i onsdags var vi på onsdagspub. Nu är jag i byn igen och åker nog till stan imorgon. Jag har lust att fara ut men vet inte om jag får med mig någon. Om inte annat stannar jag i läggan och städar och röjer, fylla kylen måste jag också göra.

au revoir


3 dagar till

Shit vad fort fyra veckor går! Nu har jag bara kvar tre dagar att jobba på hemtjänsten i p-vaara sen är det sommarlov i en vecka innan allvaret börjar igen. Suck. Idag hade jag kort dag eftersom jag har jobbat helgen. Imorgon är jag ledig och då har vi tänkt fara till trollsjön, det ligger kring Abisko. Helgen som kommer blir det nog partaj, antingen i tjotti eller på nex. Får se vilket det blir! Nu ska jag vila lite och senare gå ut med vovvarna!
Ny telefon

Idag la jag en beställning hos netonnet. Det blev en ny mobiltelefon och högtalare till datorn. Ikväll kommer mamma med ett paket från bubbelroom och senare i veckan eller nästa vecka kommer ett paket från djurmaxi. Hoj, längtar på sätt och vis till den 27 augusti för då får jag lön. Det börjar bli lite tunt i börsen.
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort