fin söndagkusinhäng hela dagen! promenad till moster och mommo där det bjöds på bulla, kaffe, rulltårta och vindruvor :-) sedan middag på nittaya, dock utan Svante som fick hänga med sin far istället. Till kvällen knallade ja till bästis och surrade innan ja gick hem och la mig för att vakna upp till ännu en måndag.. men hey, nu räknar vi ner till helgen!!:-)
<3


Såå nära

Någonting man längtat efter hur länge som helst och så är man såå nära. Tankarna snurrar, tänk om? Tänk om? Är det värt? Är det sant? När har JAG någonsin haft lite tur? What to doo. Ta dagen som den kommer, helt enkelt!

Det tog "bara"...

Det tog "bara" 4 veckor för detta paket att dimpa ner i brevlådan. Ett par ballerinaskor och en kroppsmist från JFRÅ vilken tur att vädret är så fantastiskt bra också så jag kan använda mina nya skor, suck. 
 
 

Falling to pieces

Kände att livet suger rätt hårt och är rätt så meningslöst, så klickade hem lite kläder för att försöka lätta upp det lite. Blev smått och gott från junkyard, så nu kan jag bara hålla tummarna att allt sitter som en smäck.
 
Fick ju upp sängen i lördags, kan visa bild senare. Och allt jag kan tänka på när jag sitter här på jobbet är att få komma hem och slänga mig i sängen! Känns som ett bra köp :) Nu vill jag bara ha ett eget boende..... tjatar om det hela tiden men jag vill så gärna flytta ut från flickrummet.
 
Till helgen kanske det blir jakt! Älgjakten startade ju idag och Akke har redan tagit en, duktig hund! Nu skall jag fortsätta arbetet, men snart får man ju gå hem!! Finally, är fruktansvärt trött och less på mitt städjobb.
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort