31januari2011

Idag klev jag upp halv sju och gjorde fika åt Jenny och var sällskap åt henne. La mig i soffan och kollade vakna med the voice, somnade såklart men det är skönt att sova i soffan. Det får man faktiskt göra ibland. Sen har jag varit ut på promenad och sen inte så mycket mera. Nu ska jag kolla ett avsnitt av criminal minds.
Kvällen har nog inte mycket att erbjuda. Blir förmodligen att gå ut med hundarna och sen duscha, jobbigt. Ibland bara hatar jag att duscha, blött hår äckligt! Imorgon är sofias änglar på kanal5, den är bra och den visar verkligen hur bra man faktiskt har det. Vi går under jorden för skitsaker medans de här människorna verkligen har det så tufft som man bara kan ha, från hjärntumörer där du bara har något år kvar att leva till bilolyckor som lett till döden.

Dag 30 - dina favoritlåtar

BL.A.

Eliza Doolittle - Pack up
Tove Styrke - White Light Moment
OneRepublic - Secrets
OneRepublic - All the right moves
Eskobar - Someone new

30januari2011

Åh vad jag älskar att vara ledig på måndagar, man slipper liksom känna av den där ångesten som alltid brukar smyga sig på för att helgerna är så korta. Nästa vecka tänkte jag ta ledigt på fredagen så då får jag fyra dagars helg.

Det har börjat en ny serie som heter "Mitt liv som Hellner". I sju veckor ska Erik Segerstedt leva som Marcus Hellner och detta kan man följa på svt. Vet inte vilka dagar den går men den finns annars på svtplay. Det kan nog bli riktigt intressant se!

Tänkte lägga en H&M beställning idag, tre linnen och ett halsband. Just nu väntar jag på mat, det blir hemmagjord pizza.

Dag 29 - vad har du lärt dig denna månad

Jag tror inte att jag har lärt mig någonting faktiskt.

Dag 28 - en bild på dig förra året och en från nu - hur har du förändrats sedan dess?


Dag 27 - anledningen till att du gör en sådan här utmaning i dagarna 30

För att ha något att skriva om!

Dag 26 - din absolut favorittid på året

Jag måste säga två och då blir det sommaren och våren!

26januari2011

Chacha. Idag klev jag upp halv sju, klädde på mig och sen slog det mig att jag kunde vara hemma från skolan för vi hade bara "högskoledag". Så bäddade ner mig i soffan och kollade vakna med the voice. Under dagen har jag ätit, promenerat, sovit, bäddat sängarna. Har just kommit in från en kvällsprommis med Akke, hade min faster promenerandes en bit bakom mig så har gått som en tok för att hon inte ska hinna ikapp mig, hon går skitafort. Nu ska jag diska och sen blanda mig en kaffedrink innehållandes mjölk, kaffe, vaniljpulver och glaaass.

En bild som får mig att skratta


25januari2011

Ibland kan livet verkligen kännas meningslöst. Man kliver upp, fikar, klär på sig, går till skolan, går hem igen, väntar på maten, äter, sen är man trött så man gör i princip ingenting, kvällsfika och sen sovdags. Låter superkul.

Dag 25 - vad man hittar i din handväska

* En almanacka
* Hörlurar till mobilen
* Pennor
* Toy
* En Börs
* En internetdosa
* En spegel
... och säkert något mer

24januari2011

Idag klev jag upp vid tio tiden, tog in hundarna för att de skulle få mat och åt själv frukost. Sedan skottade jag gården och gick på promenad, när jag höll på att fota hundarna så sprang det en räv över vägen en bit bort (fick med den som en litenlitenliten svart prick på bild) Stötte även på två renar. Tycker det är så mysigt med vilda djur, tänk vad trist det sklle vara utan dom! När pappa kom hem berättade han att min kusin ligger på sjukhuset och att han hade varit där över natten, hoppas bara att allt är bra med honom.

Dag 24 - skriv brev, fota det, och skicka till någon

Hahah okej?

23januari2011

Det visade sig att gårdagen blev lite impulsiv. Bestämde mig för att fara ut och det blev väl som det blev. Fick köa sjukt länge för att få komma in (en timme är länge när det är 50 minus grader) och när jag till slut kom in frös jag som bara den och var trött, seg, lite irriterad och inte alls på humör. Man kan väl säga att jag hade det roligare ute i kön än inne på krogen. Innan spelade vi ett spel hos Alexandra som var riktigt kul faktiskt, gissar att det är ännu roligare ifall man är flera stycken som spelar.

Nu borstar jag tänderna, har klämt i mig resten av pizzan från igår och så väntar jag på att min underbara mamma ska komma och hämta mig så jag får komma hem till byn. Väl hemma blir det promenad med hundarna och kanske en skidtur runt elljusspåret. Har legat och kollat skidåkning imorse så gissa om jag är sugen på att åka.

Imorgon är jag ledig och det känns himla bra för då slipper jag söndagsångesten.














Alla bilder är stulna från Pernilla Svanhems pixbox


Dag 23 - något du längtar efter

Jag vet inte, att bli miljonär på en liten lott? Få vara hemma och kunna ägna mycket mera tid åt Akke för det behöver han.

Dag 22 - vad gör dig annorlunda till skillnad från andra

Alla är olika. Men jag vet inte, jag planerar inte min framtid destomer och ser inte tillbaka på något. Jag bara tar dagarna som de kommer och kör mitt egna lilla race. Jag prioriterar inte skolan och är inte speciellt sparsam med pengar, det kommer alltid nya.


Dag 21 - en bild på något som gör dig glad



21januari2011

Äntligen är denna vecka slut, har varit irriterad, arg, så arg att jag bölat, sur, glad. Hela veckan har bestått av blandade känslor. Har varit som en springflicka också denna vecka, köp det, tanka bilen, hämta det där. Eftersom båda mina föräldrar jobbar i aitik så åker jag på att handla diverse saker.
Har varit ut på en promenad för ett tag sen och sen hjälpte jag mamma att skotta gården. Just nu sitter jag och äter på popcorn som jag egentligen köpte åt Jenny, men jag blev så sugen på det själv! ops. Är lite sugen på att fara ut, var ett bra tag sedan men får se nästa helg vad som händer och fötter. Är ju ledig måndagar så det gör detsamma om man är i stan en och en halv dag extra. Heheh. Nu ska jag dricka äkta, riktigt, mumsigt god coca-cola. Och kolla criminal minds!

20januari2011

Idag har jag varit i skolan, sen har jag promenerat och kollat film med syster. Fredag imorgon, jippie!
Vi bara antecknar och antecknar i skolan


Vi gick till lekparken med hundarna, hehe

Dag 20 - en förklaring av hur din framtid ser ut

Jag har faktiskt ingen aning!

Dag 19 - smeknamn du har, och varför du har dom

Det enda jag brukar kallas för är Nilsson, och det är väl ganska logiskt?

19januari2011

Jag måste göra en läxa. Jag måste duscha. Jag måste promenera. Jag måste men jag orkar inte. Ska kolla ett avsnitt av criminal minds och sen fixa något gott så jag orkar skriva samhälls.
Imorse när jag promenerade var det kallt men det var himla fint väder. Sedan for jag till stan och tränade och sen hade vi ett studiebesök på förlossningen. Sen åkte jag hem och här sitter jag nu.

Dag 18 - planer/drömmar/mål

Har väl en plan att åka utomlands i sommar, annars har jag bara en längtan och det är att gå ut skolan.

18januari2011

Imorse klev jag upp lite tidigare så att jag skulle hinna ta en promenad innan jag åkte in till Gällivare för att ha skola. Vädret var ju helt fantastiskt fint och det är synd att man spenderar dagarna i skolan för då missar man solen varje dag. Dock är jag ledig måndagar så då får jag väl passa på att ta mig ut, det kan även hända att jag är hemma någon tisdag eftersom vi endast har en lektion på en timme då. När jag kom hem kollade jag film, The back-up plan, en film jag faktiskt rekommenderar och sedan käkade jag det godaste som finns, älgskav och makaroner. Har också hunnit med en kvällspromenad och klippt klorna på hundarna. Nu ska de få mat och sen ska jag äta kvällsfika och kanske kika lite tv.


Slänget!

När jag gick på lågstadiet så skrev jag en låt tillsammans med David, så här gick den;


(Skriker) vi är byns tuffaste släng.
Vi ger stryk, vi ger stryk åt små skitar.
Vi käkar slem och krossar töntiga gäng
För vi är tuffa släng.


Ref. Vi vill ha mera godis annars får ni spö.
Ni får göra våra läxor annars får ni dö av
SPÖ


(Skriker) Vi är panka tuffa släng, ge oss pengar
annars får ni en känga.
Vi spöar upp tomten gul & blå,
sen tar vi en en slurk och går därifrån.


Ref. Vi vill ha mera godis annars får ni spö.
Ni får göra våra läxor annars får ni dö av
SPÖ


Dag 17 - någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför

Kate Bosworth, för att hon är eller har iallafall varit tillsammans med Alexander Skarsgård som är hethethet!

Att köpa under 2011


16januari2011

Idag har det inte skett allt för mycket. Har kollat flera avsnitt av CM och varit ut på en väldigt blåsig och snöig promenad. Har för ett tag sedan kommit hem från mommo som fyller år idag, nu kollar jag solsidan som äntligen har börjat igen! Efter det ska jag väl fixa fika och krypa under täcket och kolla The Back-up Plan. Imorgon börjar jag först klockan 12 så jag får lite sovmorgon.

Dag 16 - en gammal bild på dig själv



15:e i tre bilder

Pyssel med naglarna


Ute med Jenny


Godsaker och criminal minds (såklart) med Jenny

Det bästa fastnade dock inte på bild, när jag och Jenny kom hem från kiosken och jag steg innanför dörren gjorde jag världens vurpa, aoootch.



Dag 15 - sätt din ipod på shuffle - första 10 låtarna som spelas

  • Eskobar - Someone New
  • Rasmus Seebach - Natteravn
  • Lovestoned - Rising Girl (radioversion)
  • Bethany Joy Galeotti - Feel This (featuring Enation)
  • Glee Cast - Don't Stop Believen'
  • Haddaway - What Is Love
  • Foo Fighters - Best Of You
  • Rascal Flatta - Blessed The Broken Road
  • Skunk Anansie - Weak
  • The Blues Brothers - Gimme Some Lovin'

15januari2011

Denna lördag känns himla bra faktiskt, vaknade upp hyffsat tidigt (09:30) så då fikade jag och klädde på mig och bäddade sängen. Sen har jag nött några criminal minds avsnitt. Efter det fick jag med mig Jenny ut på en promenad med hundarna och nyss har jag kommit in. Väntar på att det ska finnas varmvatten för då tänkte jag hoppa in i duschen och sen rota fram nå sköna kläder. Ikväll ska jag äta massor av chips och dip (eftersom det inte blev igår) tillsammans med min favoritserie, om det nu inte går någon bra film på tv. Till kiosken ska jag också vara och köpa coca-cola, åh så gott! Nu ska jag äta stekpannebröd med ost (jag älskar ost!) och dricka varm oboy, det är kyligt ute.


Dag 14 - en bild på dig och din familj

Pappa Kjell, storebror Jens, lillasyster Jenny, mamma Anneli, Meija, Akke och jag

Bilder

När jag promenerade med Meija stötte vi på några renar


Såhär fräscha har Akkes ögon varit en längre tid


Akkes gosis tassar


Världens bästa pussmun


Idag har jag klippt mig


Två trötta tjejer


Duktig hund!


I julklapp fick hela familjen varsin mugg som nu hänger fint på väggen







Dag 13 - en bild på ditt rum


Framtidsplaner

Har planer på att göra om mitt rum, ungefär såhär som bilderna visar vill jag ha det.

Dag 12 - varför började du blogga?

Kommer faktiskt inte ihåg men alla andra gjorde ju det och det var kul att läsa om deras dag och bloggen är bra ifall man vill förmedla något till kompisarna som man vet läser ens blogg. Och så är det ju kul att gå tillbaka nåt år och se vad man skrev och gjorde då. Ett bra arkiv också om man har mycket bilder man vill ladda upp och ha kvar.


Nästa del av listan

Hur är det mellan dig och dina föräldrar? goodie
Tycker du om ditt liv? i det stora hela ja!
Vad tycker du mest om i ditt utseende? mina bröst, min rumpa!! haha nej men mina ögon gillar jag!
Förlåter du eller glömmer du? Usch
Har du mest tjejkompisar eller killkompisar? -tjej!
Har du någonsin masserat någon? Jaa
Vad är du rädd för? Mycket
Har någon försvunnit ur ditt liv? jo
Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa? ohja
Önskar du att du var en av motsatt kön? nää
Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på något hemskt? jo
När grät du senast? idag till filmen. haha
Saknar du en kille just nu? jo!
Saknar du en tjej just nu? ja!
Vilka kompisar har du i inkorgen? whaat?
Vem skrev du senast sms med? Jobbet ^^
Vad skrev han/hon senast? förfrågan  Till Alpen 14 Januari 8-14. Typ
Vem skrev du senast på facebook med? pillan
Vad skrev han/hon senast? jag skrev bara till henne
Hur mycket batteri har du? på telefonen ?  nästan fullt`?
Vem skrev åt dig senast på msn? veronica
Vad skrev han/hon? knarkar du halstabletter eller?
Vad har du för bakgrundsbild? Kiwi!
Hur är det mellan dig och dina föräldrar? Det är jättebra!
Tycker du om ditt liv? Ja det gör jag
Vad tycker du mest om i ditt utseende? Mitt hår är jag nöjd med
Förlåter du eller glömmer du? Har inte hamnat i någon sån situation så att säga, men det är lika bra att glömma och gå vidare
Har du mest tjejkompisar eller killkompisar? Tjejkompisar
Har du någonsin masserat någon? Jopp
Vad är du rädd för? Mörker, läskiga typer
Har någon försvunnit ur ditt liv? Jo
Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa? Njee det tror jag inte
Önskar du att du var en av motsatt kön? Kul att testa
Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på något hemskt? Nää det tror jag inte
När grät du senast? Typ förra året
Saknar du en kille just nu? Nej
Saknar du en tjej just nu? Nej
Vilka kompisar har du i inkorgen? vaa??
Vem skrev du senast sms med? Kommer inte ihåg, har inga pengar så
Vad skrev han/hon senast? -
Vem skrev du senast på facebook med? Isabelle tror jag
Vad skrev han/hon senast? Typ hejdå
Hur mycket batteri har du? på telefonen typ 10%
Vem skrev åt dig senast på msn? kanske isabelle där också, är knappt inne där
Vad skrev han/hon? -
Vad har du för bakgrundsbild? På datorn har jag Akke och på telefonen har jag Akke och Meija

En halv lista

Stava ditt namn utan några A (hela): Sr Ebermrk
Har du ont någonstans just nu? joo,
Är du singel? nepps
Vad är ditt favoritnummer? 7
Favoritfärg/färger? Liila och vitt!
Hatade färg/färger? men typ, gul och orange, ibland
Är du nöjd med ditt liv just nu? höhö nä!
Vart önskar du att du var nu? i något annat land!
Vad borde du göra just nu? städa och bli frisk
Kan du nå dina fötter med raka ben? never!
Är du kär i någon? joo
Kan du skruva tungan? nää
Har du någonsin velat bli läkare? nix
Vad drack du senast? juice
Vem pratade du senast telefon med? Syster yster
Är du glad? nää
Är du piercad någonstans? Isf vart? nix!
Vad har du för planer för ikväll? Inga!
Hatar du folk som ljuger? yepp
Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar? softisar
Föredrar du blonda killar eller brunhåriga? beror ju pååå
Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för? nä?
Har du någonsin velat ha någon som du vetat att du aldrig kan få? Gerard Butler!
Stava ditt namn utan några A (hela): Linne Nilsson
Har du ont någonstans just nu? Lite huvudvärk
Är du singel? Jajjemän
Vad är ditt favoritnummer? 21
Favoritfärg/färger? Lila, svart, vit, grått om man tänker på kläder
Hatade färg/färger? Blå, orange om man tänker på kläder
Är du nöjd med ditt liv just nu? Ganska
Vart önskar du att du var nu? Utomlands för jag fryser
Vad borde du göra just nu? Gå ut och promenera
Kan du nå dina fötter med raka ben? Absolut inte
Är du kär i någon? Nej
Kan du skruva tungan? Nej
Har du någonsin velat bli läkare? Ja men endast för att de har bra lön
Vad drack du senast? Apelsinjuice
Vem pratade du senast telefon med? Simone
Är du glad? Sådär för jag ska kolla criminal minds snart! hihi
Är du piercad någonstans? Isf vart? Ja i öronen
Vad har du för planer för ikväll? Inga alls
Hatar du folk som ljuger? Det beror ju på vad de ljuger om såklart och vem de ljuger åt ;) hehe
Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar? Ingen aning, bara han är snygg! höhö
Föredrar du blonda killar eller brunhåriga? Spelar ingen roll
Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för? Inte det
Har du någonsin velat ha någon som du vetat att du aldrig kan få? Jaa Ola Rapace!

Dag 11 - en bild från en tid du saknar

Jag saknar tiden då jag gick på lågstadiet, alla skolresor som vi gjorde var faktiskt riktigt roliga och kortare utflykter också! Och så fick jag ju gå skola i byn, inget flängande fram och tillbaka till stan hela tiden. Så när jag tänker tillbaka så var det faktiskt en bra tid!
Skolresa
Bäversafari


Tjejerna på skolan åkte på en liten trip till Kulmungi, jag rider den stora svarta hästen som hette Jane och hon hade ett litet föl som sprang med oss på turen

Som lilla julafton!

Idag kom kläderna från h&m och kavajen satt superbra! Sporttoppen och sportlinnet och ev. den svarta klänningen får åka tillbaka, toppen var för liten, linnet var så konstigt och klänningen var alldeles för lång. Det vita linnet satt hyffsat bra, dock vääldigt genomskinligt men jag gillade formen på den och ett bälte är ju alltid bra att ha.

10januari2011

Idag har jag sovit, ätit, datoriserat och promenerat. Nu ska jag se ett avsnitt av criminal minds, sen äta och efter det skjutsa Jenny till stan för hon har träning. Måste också tillägga att jag inte har gratis sms så vill någon mig något så ring eller nått! :) Efter tre veckor med en sjuk Jenny har förkylningen kommit till mig, men jag ska inte klaga för det hjälper absolut inte. Hej och hå till skolan vi snart gå.

Dag 10 - låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad

Jag har ingen speciellt låt för när jag är sur eller när jag är ledsen osv.
Men mina favoritlåtar är bl.a:
Jay Smith - Like a prayer
Olle Hedberg - Free fallin
Tove Styrke - White light moment
Amanda Seyfried - Little house
Sister Hazel - Your winter
Owl City - Vanilla twilight
Takida - Never alone always alone
Daniel Adams Ray - Gubben i lådan
Daniel Adams Ray - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt
Taio Cruz - Higher

9januari2011

Känner mig på lite halvdåligt/halvdeppigt humör, ångesten smyger sig sakta på och det känns som att det ligger en stor sten inuti kroppen. Lovet har i princip lidit till sitt slut och det känns ungefär SSÅÅHHÄÄÄRR jobbigt och tråkigt. Det enda som ska bli skönt är att få tillbaka sina rutiner lite, inte vara vaken hur sent som helst och sen sova bort halva dagen, usch det är bland det värsta som finns.

Idag har det inte hänt vidare mycket, jag har kollat skidåkning, varit på en skogpromenad med Akke, kollat tv, pillrat med naglarna. Nu ligger jag i sängen som en död säl och letar efter en tillbakaspolningsknapp, tänk om det funnits! Tänk också om man hade fått bo på hotell en vecka, vad härligt.

Dag 9 - något du är stolt över

Jag måste säga att jag är stolt över att jag har lyckats hålla mig ifrån att bita på naglarna, det känns så skönt och fräscht med långa naglar eller ja hyffsat långa är dom flesta. Ibland kan jag också känna mig stolt över Akke. Något annat finns det nog inte :)

Dag 8 - mål på kort sikt för denna månad och varför

Jag har inga mål, eller isåfall kan vi säga att jag ska försöka få dagarna att gå fort och att det går bra i skolan och att jag får har riktigt jäkla kul med mina kompisar!

8januari2011


Shopping i luleå

Akke tidigare idag (han hör inte till dagens shopping)


Ett halsband och en ring från kappahl


Ett baslack och ett vitt nagellack från cubus


En tröja från h&m


Bh från cubus


Örhängen från kappahl


Jätteklämma från kappahl

Imorgon ska jag till skokanonen och köpa ett par skor som jag har spanat in idag. Får bli dom istället för de skorna jag visade i ett inlägg här tidigare för de var lägre klack och lite mera mig.
Nu ska jag läsa några och bloggar och sen somna till tvn. Imorgon blir det hotellfrukost och massor av fotboll.

7januari2011

Om lite mer än en timme åker vi till Luleå och sover över en natt på hotell. Jenny har fotbollsmatch imorgon så vi åker dit redan idag så att vi hinner shoppa lite. Ska hoppa i kläderna nu och kila ut en sväng med min dåre och sen ska jag packa och äta lunch.

Dag 7 - en bild på någon/något som har störst inverkan på dig


Jag vill beställa ett par skor!

Men jag vet inte vilka, blev lite smått förälskad i båda paren.


Dag 6 - favorit superhjälten och varför

Min favoritsuperhjälte är spindelmannen, hur snygg är inte hans dräkt och hur coolt vore det inte att kunna skjuta ut nät från handlederna och ta sig var som helst?!


Vilken sovtyp är du?

1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

2. Som en stock

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

3. Längtar positionen

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

4. Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.

5. Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

6. Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.


Hittade detta på Paulinas blogg.

 


Dag 5 - en bild av en plats du varit på

Det här är en bild på Jenny och mig när vi var i Alanya  år 2003.

4januari2011

Idag har jag blivit påsatt ett antal gånger, härligt tycker ni men nej. Inte om det är av en hund! Jag kan seriöst inte klappa Akke lite så flyger han på mig, helt gaaalen. Meija löper visserligen och jag har ju gosat med henne men förstår inte varför han blir sådär, och bara på mig! Och nafsar gör han och klöser.



Dag 4 - en vana som du önskar att du kunde trolla bort

Jag biter ju gärna på naglarna, oftast då jag har tråkigt (såsom i skolan)  eller om jag ser någon spännande film eller pratar med någon. Eller det kallar jag ovana men det är ju sak samma. Fast nu har jag faktiskt lyckats hålla mig rätt bra ifrån att bita från dom.

Dag 3 - en bild på dig och dina vänner

Ingen nämnd, ingen glömd. Men ni vet vilka ni är och ni är världens bästa vänner :)

Tackochgonatt

Har sprungit omkring i underställ och buff hela dagen, nu byter jag om till morgonrock och hoppar i säng!

2januari2011

Idag har jag promenerat, ätit choklad och nu kollar jag skidåkning. Ikväll ska jag äta, duscha och kolla film och hoppas på att mina kläder kommer i veckan.

Dag 2 - meningen bakom ditt bloggnamn

Jag har inte direkt någon förklaring till varför min blogg heter som den heter men jag heter anna linnea och N:et står för mitt efternamn. Heter ungefär likadant på min mail så det kommer lite därifrån också.

1januari2011

Har just sett klart mamma mia the movie, och jag tycker att alla som inte har sett den ska se den! Det är en helt underbar film som är grymt bra gjord med all musik och alla skådespelare, de har verkligen prickat rätt. Den är verkligen helt fantastisk bra.
Idag har jag haft en riktigt slöisdag och det har varit himla skönt. Har legat i soffan större delen av tiden, fixat och trixat med naglarna och surfat lite. Gick och la mig klockan sex imorse och klev sen upp vid halv ett för att se skidåkning på tv. Det grusar lite i ögonen just nu men gissar att jag somnar först på nån timme. Nu ska jag koka thé och äta knäckebrödsmackor.

Dag 1 - en nytagen bild på dig, inklusive 15 fakta om dig själv

(vet att den stod att det skulle vara 15 fakta om mig själv men finns inte så mycket att säga om det så skriver 15 fakta om mitt liv istället)
1. Jag heter Anna i förnamn
2. Linnea är mitt tilltalsnamn
3. Nilsson i efternamn
4. Jag bor i Nilivaara
5. Föddes år 1992
6. Fyller år den 21 maj
7. Jag har en storebror som heter Jens
8. Han är född 1990
9. Och en lillasyster som heter Jenny
10. Hon är född 1998
11. Min mamma heter Anneli
12. Min pappa heter Kjell
13. Meija är våran första jämthund, hon föddes den 15 februari 2003
14. Akke är våran andra hund, han föddes den 3 april 2009
15. Jag är en riktig bybo


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort