26/7 09:48

Rhodos var underbart och det var så himla roligt att vara där med släkten. Fick världens överraskning när vi kom fram till hotellet, våra bekanta satt där utanför och väntade. Det blev mest sol och bad hela dagarna, hade stranden 50 m från poolen så det blev att springra fram och tillbaka flera gånger om dagen. Havet var helt okej varmt, dock var vågorna ingenting att hurra över. På eftermiddagen blev det en tupplur innan det var dags för middag. Maten den smakade bra på alla ställen vi var på :) Självklart blev det några spagetti bolognese..  En gång då vi var i havet med madrasserna så flög min iväg och någon snubbe sprang efter den och gav den åt mig. Ehhheh, tack.
En dag hyrde vi bil och for runt på en massa ställen. Första stoppet var fjärilsdalen, helt sjukt mycket fjärilar som satt på träden och stenarna men det var ändå inte sådär jätteintressant. Sedan åkte vi till "the seven springs" där vi gick igenom en kolsvart smal och trång tunnel som var några hundra meter. Det var läskigt men ändå så himla häftigt! Det rann också vatten i tunneln, men det var bara just så att det täckte fotknölarna. Såg även en påfågel i det vilda, dom är sååå vackra!
Solen stekte och det var så jäkla varmt, det blåste knappt någonting. Vi åkte och åt lunch på ett mysigt stället där vi borden stod på gräsmattan, det var ett familjeställe. Maten var fantastisk god, även fast jag bara åt spagetti bolognese. Efter att väntat på att få åka och bada hela dagen så fick vi äntligen göra det efter maten. I princip alla flög i vattnet, vuxna som barn. Och där i var vi ända tills vi skulle åka vidare. Hann snorkla och åka en "soffa". Så jäkla kul!! Åkte den med mamma, Jenny och Linda och alla vi skrattade gott under hela turen.
Efter badet åkte vi till Lindos, otroligt vackert. Men jag hade solsting så jag orkade aldrig kliva ur bilen. Åkte sedan hem och det var så skönt att få komma inomhus efter en heldag ute. Nattbadade med Linda en kväll men det var läskigt för det var så mörkt så det blev bara ett snabbt dopp.
Ser fram emot nästa resa med släkten, förhoppningsvis blir det två veckor då! :) Och kanske lite mera party med kusinerna?? vi var inte på en enda nattklubb, fyskäms på oss. Och så är vi förhoppningsvis ett ännu större gäng :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort