14november2010

Mycket har hänt sen sist men jag orkar endast rabbla upp de senaste dagarna. Onsdag bar det av till Sunderbyn för en facklig utbildning. Där fick vi lära oss bl.a vad folksam innebär och vilka rättigheter vi har vad gäller jobb och hur man som ordförande gör i ett möte. Ja det var lite allt möjligt. Ungefär varannan timme fick vi fika och det var ju gött. Maten var god och jag hade trevligt sällskap. Vi fick bo på ett fräscht hotell med solarium, god frukost, bar och bastu. Riktigt mysigt!

På onsdagen var alla typ helt döda efter en tidig morgon och lång dag. Så efter vi ätit middag med kyckling och ris och nyponsoppa och grädde till efterrätt så kilade vi till affären och köpte lite gottgott, när vi var tillbaka på hotellet solade vi solarium och sen chillade vi på rummet hela kvällen.
Torsdag var det en ny kursdag som höll på till klockan 17, efter det bjöds det på tacos och lättöl. Köpte nån drink och sen gick vi och bastade med några av de andra kursdeltagarna som var från Kiruna och Piteå. Efter bastun samlades alla på våning tre där vi pratade och skrattade, fast vi var så himla hungriga så det blev en ganska tidig kväll så det fortare skulle bli frukost.
Fredag hade vi bara kurs nån timme eftersom det var tatueringsdags vid elvatiden. Resten av dagen knatade vi på stan och träffade Baggarna på Blå Gåsen. Sen åkte jag till Boden med mamma och de andra där vi åt middag innan vi for tillbaka till Luleå för att gå på idol.
Lördag var vi på strandgallerian för att de idoler som åkt ut skulle spela och skriva autografer. Hann kolla runt lite på stan också. Var på storheden sen och åt lunch och handlade och sen åkte vi hem.
Söndag idag och det ogillas, en veckas praktik väntar. Dock den sista så det är vääldigt skönt iallafall. Men känns ändå så tungt.
Nu ska jag diska och sen duscha.
Kommer bättre bild sen.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort