Tredje advent

 

Nu är det inte långt kvar till jul, rättare sagt en vecka och fyra dagar. Ska bli skönt att gå in i vecka 51, den är inte lika jobbig som förra veckan. Ska bara göra en komplettering i matte och lämna in ett hemprov i psykologi, sen vet jag inte om vi ska redovisa om Australien i engelskan också.

Igår tittade jag en film som gick på fyran, vid din sida. Handlar om en mamma som har cancer, jag är så känslig när det är sådana filmer. Samma den här, skicka vidare. En liten pojke som dör. När man vet hur det är att förlora någon så kan man inte hålla tillbaka tårarna.

Men så fort jag orkar ta mig upp från soffan ska jag baka lussebullar, vi har köpt ett färdigt paket så man ska bara blanda blandningen i vatten så ska det jäsa sen och sen ska man forma degen till lussebullar

 

Först ska jag föra ut de två fyrbenta, var och åkte spark tidigare. Jäkligt skoj, fast är rädd att köra på hundarnas ben. Och så såg jag två valpisar idag, såå jäkla söta och småa :D Mycket mindre än vad Akke var när han var sådär liten.

 

Idag kommer mamma och pappa hem, jag har inte träffat mamma sen torsdag :o

 

 

Såhär liten var Akke när han var åtta veckor, dom där valparna är nästan en halv Akke.

 

Nu är Akke stor och busig, alltid när man går ut ser man han stå i fönstret och kolla vart man går. Och han följer alltid efter en, om man går till förrådet eller om man ska föra soporna.

 

Det här bakade jag och Jenny igår.

Till höger: Kolakakor

Till vänster: Chokladkakor med smält choklad över

 


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort