Fredag 00:41

Tagresan ner till Stockholm gick bra, dock med ytterst lite somn men det gick anda. Var lite slagsmal pa taget sa det var lite spanning, trist for det som var inblandade men kul for oss som hade sjukt trakigt.

Pa onsdag nar vi kom fram sa lamnade vi vaskorna pa vandrarhemmet, rummen fick vi forst nar vi kom tillbaka pa eftermiddagen. Kakade lunch och tog sedan pendeltag till Huddinges universitetssjukhus dar vi halsade pa hos barnavdelningen och nar vi antligen var klar dar sa akte vi tillbaka in till stan. Fick vara rum och sen sprang vi pa stan, kakade middag i kungshallen. Typ varldens rorigaste stalle om du fragar mig. Efter en laaang dag gick vi antligen tillbaka och la oss.

Torsdagmorgon vaknade vi av att Robert bankade pa varan dorr sa vi hopapde upp da. Kladde pa oss och at frukost pa stan. Hela dagen fram till klockan tre sprang vi pa stan. Vid tre hade vi ett studiebesok pa riksdagshuset. Efter det besoket fikade vi i gamla stan och at middag. Har uppdaterat oss om varlden nu i nagra timmar sa nu ska vi hoppa i sang. Imorgon vantas mer shopping och lite resfeber. PussochKram!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort